Tuesday, March 10, 2009

bercuti..

penat pk pasal keje..penat jugak pk masalah diri sendiri..aku amik peluang join geng2 forum aku ni untuk g bercuti di pangkor..xpelah..atleast aku aktif dlm komuniti y aku join ni.xdelah aku join atas angin je kn..asalnye aku xtau pun kisah forum ni..mula2 tu kwn aku ajk saje2 je ikut dia..lps aku tnye macm2, last2 aku pk baik aku join skali geng ni..atleast xde la aku ikut tnpa tujuan kn..dlm masa y sama, dlm geng forum ni ada jugak la geng ofis aku.. aku nk share pic2 aku smpat aku snap kat sana..tapi xde la byk sgt pun..aku tgk org lain pgg cmera xbnti, aku pun bergaya jelah dgn cmera diorg, sudhnye dlm cmera aku xde gmbr.hehe..padan muka.. aku hepi g sana..thanx kpda kwn2 aku y cukup sporting smasa ada kat sana..kowg mmg best..aku akn cuba utk ikut serta klu geng ni wat forum lagi..dan y paling best..geng2 ofis aku..kowg banyak wt aku hepi..walaupun aku slalu ngajuk dgn kowg...hehe..
erk..ada ke owg pakai bnde ni atas darat?haha..klu kowg tgk aku masa ni..cm owg y terumbang ambing di lautan.hahaha
ni la antara owg y turut sama berendam cm aku

ni mamat..geng opis aku.err..cm mat negro je kn..hehe..

ni pun geng opis gek..ajim n ct..

haha..





2 comments:

Didi Nadhirah said...

jangan la mengejar keronokan dunia semata-mata..imbangilah ia

piayuco said...

pergh..ayt dia menikam sungguh..mane ada kejar keseronokan..baru nk mencari keseronokan..